050 582 1910

Soita ja kysy lisää!


NANNARI OY - ASIANTUNTIJOIDEN TOIMISTO

Lämpökamerakuvaukset ja energia


Lämpökamerakuvaukset
Yrityksellämme on erilaisia lämpökameroita erilaisia tarpeita varten. Parhaimmat lämpökamerat täyttävät RT 14-11239 taulukon 1 tiukimmat vaatimukset, jolloin lämpökamerakuvauksen voi tehdä, kunhan lämpötilaero huone- ja ulkoilman välillä on 10…15 °C. Tämä mahdollistaa lämpökamerakuvaukset myös keväällä sekä syksyllä.

Lämpökamerakuvauksen avulla saadaan selville pintalämpötilat, sekä lämpötilaerot eri kohteiden välillä. Lämpökamerakuvauksella voidaan selvittää rakennuksen mahdolliset lämpövuodot. Lämpökamerakuvauksella voidaan myös selvittää lämmitysputkien ja kaapeleiden sijainnit.

Toteutamme lämpökamerakuvaukset RT 14-11239 Rakennuksen lämpökuvaus ohjekortin mukaisesti. Käytössämme on vaatimusten mukaisesti päivitetty ja kalibroitu kalusto, jonka avulla voimme tarjota asiakkaille ykkösluokan vaatimusten mukaisilla laitteilla toteutetun lämpökamerakuvauksen.

Energiatodistus
Energiatodistuksen tarvitset, jos olet aikeissa myydä tai vuokrata kiinteistösi. Energiatodistuksen avulla voidaan vertailla eri rakennusta energiatehokkuutta ja sen avulla voidaan tehdä tarvittavat toimet tehokkuuden parantamiseksi. Energiatodistus sisältää tärkeää tietoa, joka myyntitilanteessa vaikuttaa suuresti ostopäätökseen. Todistuksen sisältämillä säästösuosituksilla voidaan parantaa energiatehokkuutta.
Energiatodistuksessa huomioidaan muun muassa eristys, ikkunat, ilmanvaihto ja lämmitys. Todistuksessa kiinnitetään huomiota rakennuksen ominaisuuksiin, joten asukkaiden energiankulutustottumukset eivät vaikuta energialuokkaan.
Energiatodistuksessa esitetty E-luku on energiamuotokertoimilla painotettu rakennuksen laskennallinen ostoenergiakulutus jaettuna rakennuksen nettopinta-alalla. Rakennuksessa käytettävä energialuokka ( A – G ) määräytyy E-luvun mukaan.
Energiatodistus on voimassa 10 vuotta.